April!

Det är redan april, månaderna springer iväg. Men nu börjar det bli lite varmare och ljusare ute, härligt!


Tidigt i fredags åkte vi hit, Ebba visste att vi skulle till mormor och började igång direkt när hon vaknade runt 7 och säga åka till mommoj. Och Ebba gav sig inte förrän vi åkte så vid 8 efter frukost satt vi i bilen påväg till mormor och morfar. Båda slocknade ganska så snabbt, Folke vaknade före Ebba. Men det gick bra med lite underhållning. Vägen mellan Katrineholm och Norrköping finns det inte många ställen som kan kan stanna på. 
När man bara hade Ebba och nu när hon är lite större behöver man inte ha så mycket saker med sig, med en bebis så ska man ha med sig halva hemmet och hela medicinskåpet ifall de blir sjuka. 
Och tur var ju det för idag kom febern till Ebba. Nu fick hon vara frisk i 3 veckor iallafall. Hoppas det blir en lindrig och kortvarig sjuka denna gång. Och så håller jag tummarna för att Folke inte blir sjuk. Vore så skönt om han först kunde slippa hostan helt. 

Jag har vilat med Folke idag vilket gör att jag fortfarande är vaken, det är så skönt att vila men nackdelen är att jag inte kan sova på natten :) 

Annars har vi haft en fin eftermiddag idag, vi var ute en sväng och åt grillat till middag. 
Mormor blev glad över fina blommor och sin present som fick bli ett presentkort på plantagen. 



Allmänt | |
Upp