God natt mina små..

E är på jobbmiddag och kommer hem senare. I vanliga fall gillar jag inte att natta båda, Ebba brukar krångla när det gäller nattning och mig. Idag somnade hon utan bråk, heja oss! Det är lite svårare att natta med en liten fis med, men Folke är oftast så lugn fortfarande vilket gör det lite enklare. 


Imorn kommer dom hit och ska fixa knarret i trappen, Myresjöhus tog troligen den billigaste trappen på marknaden nämligen och man väcker nästan hela kvarteret när man går i den, alla i de här husen har samma problem. Vilket enligt mig är riktigt dåligt, i ett nytt hus ska inte en trapp knarra sådär. Men imorn får vi se om dom faktiskt kan göra något åt det. Jag hoppas på det. 

Hade tänkt åka till Norrköping imorn efter dagis men nu kommer trappfixarna så vi åker på fredag, men om vi åker på morgon eller när E kommer hem vet jag inte. Jag är inte den som gillar att vänta och E tycker inte om mitt tjat så vi kommer säkert åka på morgonen :)
Mamma fyller år ihelgen nämligen. Och samma sak varje gång, vad ska man köpa? Jag vill ge henne världens resa men det har jag inte råd med, men det förtjänar hon. För en bättre mamma och mormor finns inte. Inte för mig/barnbarnen iallafall. 

Ne jag måste tömma allt under trappen, så de kan göra sitt jobb imorn. 



Allmänt | | Kommentera |
Upp