En 2,5 åring..

Det är inte klokt hur mycket ord som kan komma från en liten människa :) Ebba pratar från den sekund hon vaknar tills hon lägger sig, med lite paus när hon fastnar i youtube. Hon är så duktig på att prata, det har gått så snabbt från bara något ord till långa meningar. 


Hon är snäll och duktig vid Folke, men mot oss kan hon vara en riktig buse. Ebba har nog nästan alltid bus i blick. Jag längtar tills jag kan och orkar leka mera som vanligt med henne. 

Imorn åker vi till Norrköping. Folkes första tur till mormor och morfar. Bra om han vänjer sig för det kommer bli många turer dit :) På måndag är det dags att ta tag i kosten. Nu är jag trött på att vara en tjockis. Jag förstår att min kropp inte kommer bli som förut men nu ska jag iaf gå ner till en vikt som jag inte skäms över. Jag vet faktiskt inte vad jag väger nu men vad det än är så vill jag inte väga det. Slut på skräpmat. 

Ebba och E är iväg till ikea, Folke sover. Jag måste försöka sova också för natten som var bjöd Folke inte på mer än 1 timmas sömn. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp